Hallo! Ik ben Anneloes

anneloesMijn naam is Anneloes Hoving, getrouwd, twee super dochters en woonachtig in Lelystad. Als moeder zat ik lange tijd met de handen in het haar. Het geval wil dat ik iedere dag een verdrietig meisje zag thuiskomen uit school. Liefst ging ze helemaal niet meer. Dat was onze jongste dochter. Maar hoe kon ik haar helpen?

In het boek “Krachtig anders leren” herkende ik heel veel van haar. Dat is de reden dat ik met de Kernvisie methode aan de slag ben gegaan, ook omdat ik veel soortgelijke verhalen in mijn directe omgeving hoorde. De gedachte om deze kinderen te helpen om weer met plezier naar school te gaan, liet mij niet meer los.

Ik blijf mijzelf ontwikkelen op het gebied van onder andere rechts georiënteerd denken, dyslexie, dyscalculie en mindfulness. Vooral omdat er nog zoveel te leren valt over de denkwijze van kinderen en hoe we met z’n allen deze kinderen een onbezorgde tijd op school kunnen bezorgen. Er is voor mij niets mooiers dan om een bijdrage te mogen leveren aan hun geluk, zodat ze uitgroeien tot fantastische mensen!

Anneloes